Onsdag 20. oktober 2021

MediaPuls 127: Alt du trenger å vite om SEO i 2017

Er søkemotoroptimalisering fortatt viktig? Og hva er nytt? SEO-ekspert Magnus Strømnes Bøe er gjest hos MediaPuls.

Trenger man virkelig å lage innhold for Google, eller forstår Google selv hva som er godt og dårlig innhold? Mytene er like mange som uenighetene mellom SEO-ekspertene.

MediaPuls har invitert tilbake mangeårige ekspert på søkemotoroptimalisering, Magnus Strømnes Bøe i Red Performance, for å høre hva som gjelder i 2017.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Social Media Days 2017

31. januar til 1. februar ble Social Media Days arrangert for 7. gang, og halvparten av MediaPuls var tilstede. Vi gratulerer blant annet Astrid Valen-Utvik i Valen-Utvik AS, Gard Michalsen i Medier 24 og Gisle A. Gjevestad Agledahl i NRK med henholdsvis Årets Sosiale Medier Personlighet, -Ildsjel og -Rådgiver.

Og sannelig vanket det ikke en fin-fin diplom til MediaPuls også – i kategorien Årets Sosiale Medier Fagmiljø.

Få ukens viktigste nyheter om sosiale medier og mediebransjen på e-post hver fredag. Helt gratis!

I denne episoden er Marius litt irritert. Irritert på Facebook som til tider bruker smålige metoder for å undergrave konkurrentene. Og irritert over hvordan falske nyheter er med på å undergrave tilliten til samfunnet vårt.

Har omtale i iTunes noe å si?

Og vi fortsetter oppfordringen om å gi oss en rating og omtale i iTunes, for å se om det har noen påvirkning i det hele tatt på Topp-listen.

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Denne artikkelen ble først publisert på Mediapuls.no.

NxtMedia.no © 2021 | Design og utvikling av Adresseavisen Medielab. Logg inn