Tirsdag 21. november 2017

DigIT 2013 – en festkveld for kvinner som ser digitale muligheter

Laster kart ....
8 mar

Informasjon

Banksalen, Trondheim 08.03.2013 - 09.03.2013 18:00 - 02:00

Kategori(er)


Om arrangementet

Følg oss på FacebookFredag 8. mars kl. 18.00, er det premiere for arrangementet «DigIT 2013», i Banksalen, i Kongens gate 4, Trondheim.

Vi som er målgruppa for DigIT, vi SER den digitale utviklingen, vi BYGGER den digitale utviklingen, vi ER den digitale utviklingen. Og DigIT er vår møteplass

«DigIT 2013» er en festkveld for kvinner som ser digitale muligheter.

«DigIT 2013» er en møteplass for deg som er opptatt av digital utviklingen.
Enten du er student, journalist eller teknolog – eller kanskje du jobber innen bank, skole eller helse. Enten du er bruker, entusiast, utvikler, gründer – eller rett og slett bare interessert. Møt kvinner med samme interesser fra en rekke bransjer og miljøer!

«DigIT 2013» er et nyskapende arrangement. Verden blir digital. Trondheim er teknologibyen, og et senter for digital utvikling og innovasjon. Vi starter med et fastsatt program fra kl 18.00 til kl 21.00, før vi går over til mingling og musikk.

Programslipp for DigIT 2013

Hoved-logo_OdaProgrammet begynner å ta form, og vi kan så langt røpe at NRK Newtons Selda Ekiz vil geleide oss gjennom arrangementet som kveldens konferansier.

Digital redaktør i Trønder-Avisa Elin Sofie Lorvik kommer. Jan Erik Wold fra Abelmagic kommer. Han vil snakke om et kvinnelig spillutviklingsmiljø og demonstrere fra deres hverdag.

Fra Nxt Media kommer Trond Hovland og Rolf Dyrnes Svendsen og snakker om «Fremtidens medier». Marie Kommissar, aka DJ Marie Curie kommer.

Vi skal i tillegg kåre vinneren av vår nye «DigIT»-logo fra profilkonkurransen og Årets DigIT Kvinne 2013! Spennende overraskelser planlegges fortsatt, så følg med!

Kommer du? Det er begrenset med plasser, så ikke vent. MELD DEG PÅ NÅ!

«DigIT» er et initiativ fra NxtMedia, i samarbeid med Oda-Nettverk Midt-Norge og NTNU!

Påmelding via nettsidene er nå stengt.
Dersom du likevel ønsker å delta på arrangementet, kan du sende en e-post til sylvia.brudeli@bouvet.no.
NxtMedia.no © 2017 | Design og utvikling av Adresseavisen Medielab. Logg inn