Søndag 21. januar 2018

Årets DigIT-kvinne: Berit Marie Alvestrand

Konkurransen om å bli årets DigIT-kvinne var tøff, men 8. mars på årets DigIT-arrangement var det Berit Marie Alvestrand (31) som ble utropt som årets vinner.

berit

Berit er UX designer i EGGS design og tidligere UX Manager i Zedge. Hun startet DesignMagnet i Trondheim, har vært styremedlem i NID (Norske Industridesignere) og sitter i styret IXDA Trondheim (over 400 medlemmer). Hun sitter også i styret og arrangørgruppa for TDC (Trondheim Developer Conference, 800 deltakere).

Berit er i «Napkin Sessions» på DIGS (gratis veiledning i design thinking og markedsføring til gründerne på DIGS, regi av EGGS), mentor i NTNU Applab og sittet i Advisory Board for Ducky (sosialt entreprenørskap – App).

Juryen la vekt på at Berit er en veldig flink støtteperson for jenter og damer som tenker seg teknologi, design og mediestudieprogrammer på NTNU. Hun er en foregangskvinne som har bidratt til nye digitale muligheter gjennom utvikling av teknologi på Zedge. Har bidratt til å utvide EGGS design. Hun har skapt nye digitale konsepter og økt kommunikasjon innenfor teknologibransjen gjennom tiltak som Zedge hackathons og Trondheim Developer Conference. Hun har bidratt positivt på svært høyt nivå til fremme av IT- og medieteknologi i regionen.

Vi gratulerer!!

De andre kandidatene som var nominert til prisen var Agnes Dyvik, Katina Kralevska og Hilde Wormdahl.

Prisen “Årets DigIT-kvinne 2016” ble administrert av NxtMedia. Prisen retter seg mot kvinner i Midt-Norge og har som intensjon å bidra til å øke oppmerksomheten rundt mangfoldet innenfor digital utvikling, samt å synliggjøre lokale kapasiteter som har utmerket seg gjennom 2015. Det regionale næringslivet har vilje til nyskaping og vekst, og gjennom prisen for Årets DigIT Kvinne er det duket for å løfte frem en av mange gode historier på dette området.

NxtMedia.no © 2018 | Design og utvikling av Adresseavisen Medielab. Logg inn