Onsdag 20. oktober 2021

Årets VR-happening!

“Alle” snakker om VR, men NxtMedia Conference gjør noe med det! Er du VR-interessert eller nysgjerrig så er dette det arrangementet du MÅ få med deg i år. everest-vrHer møter du internasjonale guruer som Ben Kreimer og Thor Gunnarsson, du treffer de mest innovative produsentene, og du kan oppleve noen av tidens mest imponerende produkter – på det nyeste utstyret.

Her er det bare å forberede seg på noen gode økter med “brillene på”! NxtMedia Conference har invitert ledende norske produsenter som Teknisk Ukeblad, Headspin og Making View til å vise sine “greatest hits”, og det kommer internasjonale stjerner som Jannicke Mikkelsen og islandske Gunnarsson som har bak seg filmer for David Attenborough, hyperrealistisk klatring på Mount Everest og mye annet.

Ikke minst vil NxtMedia Conference sette VR-hypen i en sammenheng, og vise meget nyttige prosjekter som allerede er levert i markedet. Vi vil også sette VR-journalistikk på dagsorden i egen workshop: – Hvordan kan den nye teknologien utnyttes av “vanlige journalister”? Sist men ikke minst vil det på konferansen bli lansert nye samarbeidsgrupperinger som tar mål av seg til å sette Trondheim, Norge og Norden fremst på verdenskartet for utnyttelse av VR-teknologien. Dette bør du ikke gå glipp av!

NxtMedia.no © 2021 | Design og utvikling av Adresseavisen Medielab. Logg inn