Tirsdag 28. september 2021

Sensasjonell Queen-film med norsk regissør

vr_the_champions_poster-copyDet legendariske bandet Queen går i front med hypermoderne teknologi og har filmet sin turne i sommer i 3D – 360 under det passende navnet «VR the Champions». Dette er et unikt filmprosjekt,
og regissøren er norske Jannicke Mikkelsen. På NxtMedia Conference gir Jannicke historien bak filmen, og du kan få smakebiter av denne spesielle opplevelsen som en verdenspremiere!

 

Den unike filmproduksjonen gir seeren en konsertopplevelse som ikke ligner noen andre. Du opplever det hele både fra første rad blant publikum, og på scenen sammen med bandet. Opptakene er gjort i såkalt flygende 3D-360, der du svever over publikum og flyr ved siden av gitarist Brian May, trommeslager Roger Taylor og vokalist Adam Lambert. Opptakene er gjort i sommer i Palau St. Jordi i Barcelona, og bruker også såkalt ambisonisk lyd, som gir en enda mer realistisk opplevelse.

Regissør Jannicke Mikkelsen er en norsk stjerne på den internasjonale scenen for VR og 360 filmproduksjon, kjent blant annet fra samarbeidet med BBC og David Attenborough. – Det har vært en ære å jobbe med dette prosjektet sammen med et så legendarisk band, sier Jannicke, som kaller resultatet banebrytende. Det var gitarist Brian May som tok initiativet, May er selv en ekspert på disse teknoljannickeogiene og involvert i en rekke innovative prosjekter. Jannicke Mikkelsen er også opptatt av den revolusjonerende lydsiden av prosjektet, der filmprosjektet samarbeidet tett med Queens egne lydfolk og studio, og bruker nyskapende tek
nologi som gir retning og orientering i et 360-landskap.

 

En epokegjørende filmproduksjon – av et av verdens fremste band, på Rockheim! Dette må du bare få med deg. Billetter finner du her.

NxtMedia.no © 2021 | Design og utvikling av Adresseavisen Medielab. Logg inn