Onsdag 24. juli 2019

Skogen Lund åpner konferansen

Veiviser for et digitalt næringsliv

skogen-lund

Det er NHO-sjef og næringslivets “kaptein” Kristin Skogen Lund som skal åpne årets NxtMedia Conference, og peke på kursen mot et gjennomdigitalisert og innovativt næringsliv. Hun har ledet NHO i fire år, men har solid ballast fra en årrekke med toppstillinger i Scandinavia Online, Aftenposten og Telenor. Kristin Skogen Lund er kåret til Norges mektigste kvinne, og har naturlig nok digitalisering, teknologi og innovasjon høyt oppe på sin prioriteringsliste.

Merittlisten til Kristin Skogen Lund inkluderer også lederstillinger i Unilever, Coca Cola og ScanPix, men hennes gjennombrudd kom som først kommersiell direktør og deretter adm. dir. i i Aftenposten i perioden 2004-2010. Da traff både finanskrise og digital omstilling mediebransjen med et smell. Mindre teknologi-fokus ble det heller ikke da Skogen Lund ble ansvarlig for digitale tjenester i Telenor fra 2010-2012. Hun ble også kjent for å varsle Telenors utgang fra mediebransjen gjennom blant annet å ønske seg ut av eierskapet i A-pressen/A-media.
Knapt noen har bedre bakgrunn og posisjon til å bringe NxtMedia Conference et rykende ferskt syn på hva næringslivet, teknologiselskapene og mediebransjen nå må gjøre for å omstille seg raskt nok og radikalt nok til å bli vinnere også i fremtiden. Billetter til konferansen finner du her

NxtMedia.no © 2019 | Design og utvikling av Adresseavisen Medielab. Logg inn