Onsdag 20. oktober 2021

Teknologijournalist kloden rundt

Ben Kreimer er en journalist med et bein allerede inne i fremtiden: Han reiser bokstavelig talt jorda rundt med prosjekter og foredrag om journalistikk basert på droner, 360 video, VR og andre spennende digitale teknologier. Ben er ikke gamle karen, men har vært headliner på en rekke store konferanser i USA, England, India og Afrika og kommer for første gang til Norge på NxtMedia Conference.

Ben and Phantom 2 i Nairobi. Foto: Matt Rhodes

Ben and Phantom 2 i Nairobi. Foto: Matt Rhodes

Kreimer har jobbet for universiteter i USA og India, for store mediebedrifter som Times of India, VICE og Star fra Kenya, og har også gjort oppdrag for turistmyndighetene i Øst-Afrika. Nylig hadde han oppdrag i Øst-Timor og Australia.

Mest kjent er han for sin drone-journalistikk, og hvordan unike visuelle opptak også kan utnyttes i VR og bli altoppslukende opplevelser og nye former for storytelling.

Og i tillegg er Ben Kreimer DJ og musikkmikser – også med en lang rekke internasjonale oppdrag i en årrekke. Med andre ord en perfekt mann for NxtMedia Conference sin parade av multimedia opplevelser på Rockheim!

NxtMedia.no © 2021 | Design og utvikling av Adresseavisen Medielab. Logg inn