Tirsdag 21. november 2017

Halvdagsseminar rundt temaet verktøy i Digital historiefortelling!

30. januar inviterer vi til ÅPENT SEMINAR basert på resultatene man har kommet frem til i prosjektet «Digital Storytelling Tools»

Alle som er nysgjerringe på hvilke ulike verktøy som egner seg til å fortelle ulike mediateknologiske historier på i vår digitale hverdag bør få med seg dette seminaret. Seminaret er basert på et større forskningsarbeid ved NTNU som har pågått i 2013. Seminaret er også den formelle avslutnningen på en to dagers workshop (29. og 30. januar) hvor fire utvalgte sammensatte grupper av forskere, utviklere og mediefolk har jobbet i oppsatte workshops for sammen å skape digitale historier. Workshopen har man prøvet ut ulike verktøy for digital historiefortelling som: Scrollkit, Popcorn Maker, MovieMaker, ThingLink, Gimp, XML Spy/Python, WordPress, Oculus Rift, JavaScript & HTML og Max MSP. Forskningsprosjektet er et samarbeid mellom NTNU og NxtMedia.

Seminaret holdes på finner sted på Gløshaugen NTNU: i Rådsrommet; Elektrobygg nr. G144  kl. 13.00 – 16.00

Seminaret vil belyse ny teknologi og utfordringer i digital historiefortelling samt ta for seg ulike digitale historiefortellingsverktøy. Møt prosjekteierne, prosjektdeltakerne, forskningsstaben fra NTNU og representanter for mediaindustrien representert gjennom Adresseavisen og NRK. Les fullstendig program for seminaret her  – Påmelding på selve seminaret her

SOSIALT: Etter seminaret på Gløshaugen rusler vi sammen ned til byen for fingermat & sosialt på DIGS i Olav Trygvassonsgate 30. 17.00 – 19.00. Påmelding her. På DIGS er det fritt frem for mer historiefortelling, om enn i en mindre digitalisert form:-)

 

 

NxtMedia.no © 2017 | Design og utvikling av Adresseavisen Medielab. Logg inn